• Reformer pilates

    Hos Sense pilates har du muligheden for at prøve Reformer pilates i vores dejlige studie. Alle er velkomne lige meget alder og køn, og vi lover at vi finder en klasse, som passer perfekt til dig.

Hvad er Reformer pilates?

Reformer pilates udføres i en Reformer maskine. Træningsformen gør kroppen stærk og smidig med et samtidigt fokus på mental velvære. Med Reformer Pilates får du funktionel og udfordrende træning, hvor du vil opleve at føle dig stærkere og mere smidig, ligesom du opretholder kroppens funktionalitet. Øvelserne er varierede og foregår i et flow, som du måske kender det fra yoga eller anden pilates.

Reformer pilates blev udviklet af Joseph Pilates under 1. verdenskrig, og han udtalte følgende om træningsformen:

“Efter første gang mærker du en forskel, efter 10 gange kan du se en forskel, og efter 30 gange har du fået en ny krop”

Der findes mange dokumenterede fordele ved pilates. Man kan bl.a. opleve:
•   Bedre balanceevne, smidighed og styrke
•   En flottere kropsholdning
•   Øget velvære
•   Forbedret koncentrationsevne
•   Og meget mere

Du kan læse mere om pilates og de mange fordele herunder.

Pilates studio i Holbæk

Sense pilates er et reformer studie beliggende i hjertet af Holbæk.
Vores studie er kendetegnet ved at have en rolig og harmonisk atmosfære, som er behagelig for alle at være i. Studiet har eksisteret siden 2019.

Studiet indeholder de nyeste og bedste Reformere, som findes på markedet. Vi kan derfor garantere en god og ikke mindst givende træning til alle vores medlemmer.

Vores kerneværdier er vitalitet og livsglæde, og gennem den funktionelle træning opnår du en følelse af øget kropsbevidsthed, styrke, stabilitet og balance.
Vi hjælper dig i gang med en prøvetime og glæder os meget til at tage imod dig.

Pilates træning

Hos Sense Pilates tilbyder vi tre forskellige klasser indenfor Reformer pilates.
Der findes klasser til dig, der aldrig har benyttet sig af Reformeren før, samt klasser til dig, der har erfaring med brug af Reformeren. Du har også mulighed for at vælge personlig træning, som er perfekte til dig, der ønsker mere tid, ekstra fokus på detaljerne eller har andre udfordringer.

Reformer pilates kan se meget avanceret ud, men hos os får du mulighed for at starte på det niveau, der passer til dig. Her kan alle være med, og du bliver grundigt instrueret i vores Reformer maskiner inden brug. Træningen varetages af en uddannet Pilates Reformer instruktør, som du instrueres af undervejs.

Der er med andre ord en klasse til alle.
Er du i tvivl om hvilken klasse, som passer til dig? Tøv ikke med at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Reformer pilates - holbæk
Reformer pilates i holbæk midtby

Er du klar til at prøve Reformer pilates?

Hos Sense Pilates har du mulighed for at booke en prøvetime, inden at du beslutter dig for et medlemskab. På den måde kan du se, om Reformer pilates er noget for dig. Klik på linket herunder og bestil din prøvetime i dag.

Har du spørgsmål? 

Du er altid velkommen til at ringe på 51 33 36 01 eller skrive en mail til kontakt@sense-pilates.dk hvis du har spørgsmål.

Vores træning

Hos Sense Pilates tilbyder forskellige holdtyper samt personlig træning. Der findes hold for dig, der er ny i Reformeren, og for dig, der har trænet i Reformeren før. Vælg personlig træning, hvis du ønsker tid og fokus på detaljerne. Du kan læse uddybende om vores forskellige hold nedenfor. Er du i tvivl om, hvilket hold du skal vælge, så kontakt os endelig.

Reformer pilates - sense pilates

Reformer I

Reformer pilates i holbæk midtby

Reformer II

Reformer pilates - holbæk

Reformer III

Reformer pilates - sense pilates 2

Personlig træning